RapidPrototyping.nl » Offerte aanvragen

Om de keuze tussen diverse technieken en mogelijkheden te vergemakkelijken, hebben wij een keuzematrix samengesteld. In deze matrix vind u alle basisgegevens en wetenswaardigheden omtrent materialen, bouwvolumes, speerpunten, eigenschappen en doorlooptijden van verschillende technieken. Naar de keuzematrix.

Offerte aanvragen

In onze Online Calculator kunt u eenvoudig een STL file uploaden (of meerdere in 1 ZIP file!). Na inlezen door het systeem wordt u per onderdeel een afbeelding getoond met hoofdafmeting van het onderdeel per file. De door u gewenste eigenschappen kunt u op regelniveau per onderdeel selecteren. Na bevestiging van alle keuzes worden de prijzen per onderdeel aan u aangeboden voorzien van indicatieve levertijd. U kunt deze direct in opdracht geven indien u dat wenst na aanmaak (of inlog) van uw account.

Op dit moment zijn de technieken SLS, FDM en SLA beschikbaar met vele materiaalsoorten en afwerkopties naar keus. Door gebruik te maken van de online CALCULATOR kunnen wij u onderdelen aanbieden en projecten in opdracht nemen voor uitvoering.

Mocht u problemen ervaren met de upload, dan stuurt u uw files per Email aan info@rapidprototyping.nl onder vermelding van aantal, techniek, en finish per file/onderdeel. Gedurende werkdagen krijgt u veelal dezelfde dag nog reactie.

Heeft u nog vragen of opmerkingen, neemt u dan gerust contact met ons op.