RapidPrototyping.nl » 3D printen

3D printen

3D printen is in feite het laagsgewijs opsmelten van laagjes kunststof (in het Engels plastic genoemd) op elkaar door middel van laser-of extrusietechniek. 3D printing is ‘hot’ in de media met bijbehorende indianenverhalen, maar let op; niet alles is in 3D te printen! Wij zijn reeds 16 jaar actief in deze tak van sport die in de beginjaren vooral ‘rapid prototyping’ werd genoemd en waar onze naam aan refereert. Doe uw voordeel met onze ervaring.

Kosten 3D onderdelen printen

U wilt weten wat 3D onderdelen laten printen u ongeveer gaat kosten? Op basis van enkele eenvoudige vragen krijgt u voor uw product van ons advies voor een passende techniek en kunt u direct doorklikken naar de PrototypingCALCULATOR. De calculator rekent op basis van uw 3D file(s) direct een prijs voor u uit en zo heeft u snel een indicatie van de kosten voor het produceren van uw prototype.

Bekijk hier ook onze 3d-printen voorbeelden
 

Meer weten?

Mocht u vragen of opmerkingen hebben over uw eigen 3D print mogelijkheden of bijvoorbeeld geinteresseerd zijn in onze prijzen, neem dan gerust contact op via 0548 620 880 of vraag vrijblijvend informatie aan via het formulier.