RapidPrototyping.nl » 3D prototyping

Prototyping in 3D

Rapid prototyping, inmiddels vaak 3D printen of 3D printing genoemd, biedt unieke mogelijkheden om uw product functioneel en visueel te presenteren in het ontwerpstadium of als kleine serie. Andere (conventionele) technieken bieden echter aanvullende mogelijkheden die 3D printing niet kan bieden, zoals XXL formaat onderdelen, expo kwaliteit eindproducten, transparantie en rubbertoepassingen.

Naast de 3D printers hebben wij daarom ons portfolio uitgebreid met 3D CNC frezen, vacuümgieten en allerhande finish en coating opties voor een maximaal eindresultaat. Hiermee kunnen wij altijd een passend product realiseren.

Tip: Gebruik onze Prototyping NAVIGATOR!

Om duidelijkheid te scheppen in de uitgebreide mogelijkheden die wij bieden in materiaalkeus, finishopties, en vele andere productvoorwaarden, hebben wij de Prototyping NAVIGATOR voor u ontwikkeld; aan de hand van een aantal keuzemogelijkheden krijgt u van ons advies voor de technieken en materialen waarin uw prototype het beste kan worden uitgevoerd.

Wilt u vervolgens direct weten tegen welke kosten de productie van uw prototype gerealiseerd kan worden, dan berekent de Prototyping CALCULATOR voor u de kosten. Volautomatisch, maar mét kennis van zaken.

U vind de buttons naar de Navigator en de Calculator op deze pagina in de rechterbovenhoek.


Bekijk hier ook onze prototyping voorbeelden.

Vragen of opmerkingen hebben over de mogelijkheden?
Neem u dan vooral contact op met onze prototyping specialisten